Gimbe

L'equip és el millor actiu que tenim

Volem que la teva estada al Gimbe sigui un dels millors moments del dia, i que venir a passar-ho bé també t'ajudi a aconseguir els teus objectius de salut. El nostre equip aconseguirà engrescar-te, cuidar-te, i gaudir dels millors moments d'esport i wellness.

Departament de direcció

Maria Olivé

Directora General del GIMBE

Anna Ramos

Club Manager

Gerard Teixidó

Direcció departament tècnic.
Maria Olivé
Directora General del GIMBE

Directora general des del 2013, Maria Olivé és també la directora general d'Aerobic&Fitness, una firma líder a Espanya, Portugal i Andorra en la comercialització material i equipament per a la pràctica del fitness, activitats d'aigua i terra i tècniques body-mind.

La seva gestió té per a objectiu posicionar el GIMBE com un centre de referència per les instal·lacions i l'equipament, amb un equip professional capaç de motivar, acompanyar i il·lusionar a tots els seus socis.

Anna Ramos
Club Manager

Gerard Teixidó
Direcció departament tècnic.

En Gerard és un entrenador responsable, implicat amb els teus objectius, i exigent per ajudar-te a aconseguir-los.

Ell és un dels nostres llicenciats en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport. Ell té menció especial en Gestió Esportiva i un parell de masters (a les àrees d'entrenament d'alt rendiment i de docència). A més a més de dirigir diverses classes, és el responsable de la coordinació de les activitats dirigides.

En Gerard mirarà sempre de fer-te veure que els límits hi són per superar-los, i primarà sempre la seva assistència al soci en tot el que estigui en les seves mans.

Departament Tècnic

Isaac Carreras

Ioga, pilates, mindfulness, coaching.

Cristina Lupon

Pilates Reformer i BodyArt

Juan Barroso

Responsable de l'àrea de fitness i entrenaments personals

Victor Machado

Entrenament funcional i ciclisme indoor

Sabina Martinez

Cursets de natació

Oriol Martinez

Cursets de natació

Eva Muntada

Coordinadora departament activitats aquàtiques.

Gemma Hernandez

Ludoteca
Isaac Carreras
Ioga, pilates, mindfulness, coaching.

 

L'Isaac és el nostre Coach al Club Gimbe.  La seva formació integral  es transmet en les seves classes de Ioga, Pilates, així com en els tallers de Mindfulness, Gestió emocional i en l'Adquisició d'un hàbit Saludable.

Apassionat i compromés com a Coach per trobar maneres de ser i fer autèntiques, que manifestin el potencial de salut, vocació, relació i impacte de cada persona així com de col·lectius, organitzacions i empreses.

L'Isaac és Integral Master Coach per l'escola Internacional Integral Coaching Canada, amb un Master en Teoria Integral per la JFK University de San Francisco.  Llicenciat en Educació Física, especialista en Ioga, Pilates i Salut Postural.

Cristina Lupon
Pilates Reformer i BodyArt

Juan Barroso
Responsable de l'àrea de fitness i entrenaments personals

Llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport, al Gimbe en Juan vetlla per mantenir-te format i informat de totes les millores que pots obtenir amb nosaltres a través dels entrenaments més innovadors i eficients. Compromés, implicat i apassionat de la seva feina, el trobaras a la teva disposició i no descansarà fins que hagis arribat als teus objectius! (I aleshores, et proposarà alguns més...!).

 

Victor Machado
Entrenament funcional i ciclisme indoor

En Víctor és... chispa al Gimbe!! Alegria, implicació i coses ben fetes. Aquestes són les seves claus!

Ell tot ho fa amb energia; amb ell aprendras natació amb un somriure, viuras les activitats dirigides amb intensitat, varietat, i plaer, entrenaras de valent, i com toca, si a la sala de fitness segueixes els seus consells, i si el tens com a entrenador personal, estaras enganxat a l'esport per sempre més!

Actualment es troba acabant la llicenciatura de Ciències de l'Activitat física i l'Esport, essent ja tècnic superior esportiu, i tècnic sanitari de grau mig.

Segueix-lo pel Gimbe i no se t'acabarà mai la energia que reparteix!!

 

Sabina Martinez
Cursets de natació

La Sabina treballa al mon aquàtic del Gimbe.

Ella és llicenciada en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport, especialitzada en activitats aquàtiques en totes les edats (desde nadons fins a gent gran) i àrees (aprenentatge de la natació, tecnificació, i activitats terapèutiques).

Riallera i bromista però alhora responsable i exigent, és molt atenta i propera als seus alumnes. A més a més ella es nedadora d'aigües obertes, experiència que li dona una visió més profunda de la seva feina i fa que la visqui i la faci viure gaudint al màxim!!

Oriol Martinez
Cursets de natació

Per a l'Oriol l'ensenyament de la natació de forma curosa és vital per tal que tots els seus alumnes obtinguin els millors resultats i beneficis d'aquesta activitat. Ell prové de la natació de rendiment, i la seva experiència, juntament amb la seva formació; tècnic superior en activitats físico-esportives, fa que sapigui trobar la millor forma per fer arribar als seus alumnes a les fites que es propossin, tot transmetent seguretat, i cercant les millors propostes tècniques per a tu.

Un profe en el que confiar els teus objectius a l'aigua, a la teva disposició a la piscina del Gimbe!

 

Eva Muntada
Coordinadora departament activitats aquàtiques.

La Eva és entrenadora de natació, tècnica de fitness aquàtic, d'activitats aquàtiques per nadons, i d'activitats aquàtiques amb embarassades, a més a més de socorrista aquàtica i formada en rehabilitació aquàtica en cursos específics.

 

I per damunt de tot, és una de les nostres peces clau; veterana que porta a l'equip Gimbe des del 1996, ella és sense dubte la teva guia a la nostra piscina!! Vine a mullar-te i treu-li tots els beneficis a l'aigua de la seva ma!!

Gemma Hernandez
Ludoteca

La Gemma és la nostra responsable del servei de Ludoteca.

Acull als nens d'entre 3 i 12 anys, cursetistes i/o fills dels socis del Gimbre, entre les 17:30h i les 20h de dilluns a divendres.

És una jove implicada en la seva feina, amb vocació educativa, que proposa activitats dinàmiques i amb valors als nens i nenes, amb l'objectiu de fer-lis passar una bona estona i contribuïr constructivament en el seu esbarjo.

Els nens estan en les millors mans, a la nostra ludoteca!!

Departament Atenció al Client

Marta Oller

Atenció al client/Administració

Jessica Terron

Atenció al client

Ander Artigot

Atenció al client
Marta Oller
Atenció al client/Administració

Jessica Terron
Atenció al client

Ander Artigot
Atenció al client

Col·laboradors Departament Tècnic

Raquel Araco

Coordinació esportiva, entrenaments posturals, i readaptació embaraç i postpart.

Toni Quesada

Ciclo indoor

Gisela Baraldés

Consciència corporal

Quim Potrony

Tai Txi

Marta Perramon

Pilates Matt i activitats amb suport musical

Sandra Argelaguer

Zumba

Anna Badia

Programes de salut integral i ioga.

Sergi Vilchez

Ciclo indoor

Jenny

Zumba

Salas

Ioga

Anabel

Entrenament amb suport musical

Maria de Deu

Antigravity

Francesc Ricarte

Raquel Araco
Coordinació esportiva, entrenaments posturals, i readaptació embaraç i postpart.

Llicenciada en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport.  Amb diverses formacions i experiències professionals sempre relacionades en prescripció de l'exercici físic per a la salut.  Porta a terme el Programa MAMIFIT, de Gimbe. on les mares gaudeixen abans i desprès del seu embaràs. Realitza les classes i hipopressius, en d'altres. Sempre t'espera amb un somriure.

 

Toni Quesada
Ciclo indoor

En Toni té una llarga trajectòria al mon del ciclisme indoor. Porta a sobre de la bici dirigint classes des del 2002, i des del 2006 és formador d'instructors a diferents acadèmies, cicles formatius i com a presenter a diferents events esportius, fet que el va portar a fundar la seva pròpia escola i el seu propi programa de ciclisme indoor, amb els que al Gimbe desenvolupa les seves sessions, per a que tots els socis el pogueu gaudir!!

No et quedis amb les ganes de conèixer la experiència de les seves classes! Que no t'ho expliquin! Vine!

 

Gisela Baraldés
Consciència corporal

“El cercle Energètic que es crea en una classe entre qui la dona i qui la rep... per a mi és el regal més preuat en l' àmbit professional".

La Gisela és llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i l’ Esport, diplomada en el Mètode de Cos i Consciencia de Georges Courchinoux, té formació de Sttot Pilates, Body Art, Mètode Garuda, i pràctica i estudia actualment els 5 Ritmes de la Gabrielle Roth des de l' any 2008.

 

Treballa al Gimbe des de que tenia 16 anys i quasi ininterrupudament ha format part des d'aleshores de l'equip humà del Gimbe, a on sent que és la seva segona llar, professionalment parlant.

La Gisela creu fermament en la formació permanent i el dia que no ho faci... "potser serà el moment de retirar-me", ens diu.

Si vols gaudir del teu cos, no pots deixar de venir a alguna de les seves classes...!!

Quim Potrony
Tai Txi

En Quim és el nostre professor de Tai-txi Zen forma YANG-B  completa en 80 moviments.

Formata a l'escola “Racó del silenci del Bages”, desenvolupa els seus ensenyaments de TAI CHI ZEN al Gimbe, en la línia del Mestre Peter Yang, amb moviments executats més lentament que al tai txi chuan ("puny"), portant l'accent de la disciplina cap a la meditació i les arrels xineses d'aquesta pràctica.

 

Practica amb en Quim el tai txi i et sorprendras descobrint tots els seus beneficis de forma senzilla i fluida.

 

Marta Perramon
Pilates Matt i activitats amb suport musical

La Marta Perramon és Llicenciada en Educació Física i certificada en tècniques com el Pilates, Bodyart i mètode Garuda, entre d'altres.

Porta una àmplia trajectòria com a instructora en el mon del Fitness i activitats dirigides, i la seva passió és poder oferir als seus alumnes sessions d’entrenament molt variades, segures i divertides com a objectiu principal de la millora de la condició física i salut.

Participa-hi!!

Sandra Argelaguer
Zumba

Les classes de Zumba de la Sandra convinen diferents ritmes i intensitats per tonificar i entrenar la coordinació motriu amb la música. La Sandra és instructora de zumba i membre ZIN, i també una apasionada de la dansa i de la seva feina, per això a les seves classes es desprén una energia especial, alegria, i bon ambient, i tot plegat mentre fas un bon entrenament cardiovascular!! Ves a una classe de la Sandra i veuras...!!

Anna Badia
Programes de salut integral i ioga.

L'Anna ha anat progressivament encaminant la seva trajectòria cap a la preinscripció de l’exercici físic beneficiós per a la salut. És llicenciada en Ciències de l'Activitat física i l'Esport, i s'ha especialitzat en activitats bodymind com el pilates, la ioga i altres disciplines d'entrenament funcional saludable.

Havent estat entrenadora personal i professora de pilates, fitness aquàtic i altres especialitats al Gimbe, torna al nostre equip amb sessions i ioga, i per liderar el programa "+50,+vida", per aquells dels nostres socis d'entre 50 i 65 anys que busquin trobar/mantenir uns bons hàbits de vida saludable (alimentació, esport, descans, creixement personal,...), amb sessions grupals específiques; conferències, activitats, sortides,... i valoracions i seguiments personals periodics.

Si vols tenir cura de la teva salut, l'Anna et portarà de la mà pel bon camí; animant-te, assessorant-te, i amb molta molta molta consistència i saber fer. Aprofita-ho!!

Sergi Vilchez
Ciclo indoor

Ell es defineix com "spinnero" fins a la mèdula i un "papitriatleta"!!

La seva formació inicial en el mon del ciclisme indoor va ser a l'academia de formació esportiva Orthos, i més tard va beure dels coneixements d'un dels seus companys a Gimbe, en Toni Quesada.

En Sergi gaudeix fent-vos gaudir!! Vol que entreneu de valent, i que la diversió no et deixi pensar en res més que en continuar!! Desconexió, música per a tots els gustos i sobretot... Canya!!

No ens diras que no et ve de gust venir a pedalejar...!!??

Jenny
Zumba

La Jenny actualment estudia educació infantil a la universitat. Però a més a més, compagina la seva formació en aquesta branca amb la dedicada al mon de l'esport i el ball, com a instructora de zumba amb nosaltres, i com a cheerleader del Basquet Manresa!!

Vine a gaudir de la seva energía i vitalitat, entrena i viu en primera persona el mon cheerleader al Gimbe!!

 

Salas
Ioga

Llicenciada en Ciencies de la Activitat Física i l'Esport, apasionada de la dansa i el moviment com a lliure expressió de la vida, la Salas ens ofereix les seves sessions de ioga per a dults i xics, i sempre es mostra atenta a capsar les vostres insquietuts i oferir-vos allò que més us pugui servir a la vostra salut integral.

No et quedis sense gaudir-la!

Anabel
Entrenament amb suport musical

L'Anabel és una enamorada de l'activitat física des de que era ben petita. Mitja vida la té dedicada a
l'entrenament físic per la millora de la qualitat de vida, gestionant un
petit gimnàs i venint al Gimbe a gaudir i fer gaudir amb la gent. Sempre es mostra encantada de compartir amb tothom experiències i vivències, des del pensament que "ens fan ser millors com a persones".

Llicenciada en ciències de l'educació física i l'esport, amb múltiples formacions específiques en activitats dirigides (zumba, aquazumba, pilates, entrenadora personal, ...).

 

Maria de Deu
Antigravity

La Maria Dedeu és de Manresa, tot i que tota la seva formació l’ha fet primer a Itàlia i després als Estats Units, on ha viscut els últims 10 anys.

Formada per Antigravity Fitness de Nova York, l’empresa pionera de Ioga Aeri, la qual crea una nova tècnica híbrida que combina el circ, el ioga, el pilates i el fitness. Està certificada en varis estils d’aquesta tècnica (Ioga, Fitness, Restoratiu i Pilates), a més a més d’haver estudiat també Mat Pilates i PIlates per embaràs i post embaràs a Las Vegas. És apassionada del teatre, la qual va ser la seva primera formació abans de marxar als Estats Units, i del claqué!!

No et perdis les seves sessions, grans i petits podeu gaudir fent volar la ment i el cos a les seves teles!!

 

Francesc Ricarte

Departament de Manteniment

Francesc

Francesc

Departament de neteja

Haffida

Fattima

Haffida

Fattima

Treballa amb nosaltres

T’agradaria formar part del nostre equip? Envian’s el teu currículum vitae a gerencia@gimbe.com

contactar

Gaudeix de les instal·lacions i serveis que t’ofereix el Gimbe

fes-te soci