Gimbe

Coreografiades

  • Antigravity
  • BAX

Cardio-tono

  • PumpGimbe
  • CrossHiitGimbe
  • O'Sky
  • Core 30'

Aquàtiques

  • Aquabalance
  • Aiguacross

Bodymind

  • Hipopressius
  • Estiraments

Antigravity

Treballar en suspensió a sobre d'una hamaca permet millorar moltíssim la flexibilitat i ajuda a desenvolupar la força i la respiració profunda. La respiració profunda ajuda que la persona se senti bé mentalment, i per tant, ajuda a alleujar l'estrès. A més, les posicions invertides (amb el cap cap avall) ens permeten millorar la circulació sanguínia cap al cap.

Un altre dels beneficis del antigravity és que és una bona manera d'ajudar a perdre pes amb la intensitat que vulguis (més o menys fort). També pot ajudar-te a generar múscul i a tonificar.

Veure horaris de l'activitat

BAX

Es tracta d'una classe de BodyArt eXtrem. Si en vols més bodyArt, desafia't i entrena a més intensitat!

Veure horaris de l'activitat

PumpGimbe

Sessió amb component de coreografia, dirigida a millorar la força muscular mitjançant barres i discos de diferents pesos, on podràs realitzar exercicis de força globalment i analíticament. Cada sessió un repte!

Veure horaris de l'activitat

CrossHiitGimbe

Treball intens, dinàmic i motivador. Una de les disciplines de mes èxit actualment. El Hiit (High Intensity Interval Training), es una activitat intensa que ens aporta beneficis fisics i una forma diferent i divertida d’entrenar.

Veure horaris de l'activitat

O'Sky

Sessions de treball de força amb el propi cos i amb l’ajuda del O’sky, per complementar entrenaments ( atletes, runners, esports d’equip, triatló, curses de muntanya…..). Treball funcional, ideal per estabilitzar articulacions, tonificar tronc i zona abdominal, (Nucli central del nostre cos).

Veure horaris de l'activitat

Core 30'

Entrenament específic de la musculatura central; abdomen, esquena, glutis, principalment, amb exercicis funcionals i concentrats. Ideal per cuidar la esquena, lluir melic, i compensar i complementar qualsevol entrenament esportiu de competició.

Veure horaris de l'activitat

Aquabalance

Una activitat que no et deixarà indiferent. Amb l’ús d’unes planxes que floten dins la piscina, aconsegueixes un treball d’equilibri, força i coordinació, al mateix temps que gaudeixes d’una nova forma de fer exercici.

Veure horaris de l'activitat

Aiguacross

Activitat aquàtica d’alta intensitat basada en exercicis funcionals i globals amb  treballs intervàl·lics intensos sense impacte. Ideal per millorar la teva capacitat aeròbica.

Veure horaris de l'activitat

Hipopressius

Treball abdominals des de l’apnea que busca alliberar tensió a nivell de sòl pelvià, reforçant a la vegada la faixa natural del Core. (Nucli central del nostre cos).

Veure horaris de l'activitat

Estiraments

Tècniques d'alliberament articular i estiraments musculars per a afavorir la recuperació i el funcionament muscular òptim. Apren com, quan i les variants més adequades després dels teus entrenaments.

Veure horaris de l'activitat

Gaudeix de les instal·lacions i serveis que t’ofereix el Gimbe

fes-te soci