Gimbe

Nova Sala Spinning

Blog > Blog > Nova Sala Spinning
24 de desembre de 2018

Sala Spinning

El creixement del ciclo indoor augmenta la seva popularitat a tot el món. Una bona part d’aquest augment és gràcies a la interacció dels socis amb la tecnologia com a part de la seva experiència ciclista.

Un estudi realitzat per l’institut d’investigació UK Active, revela que la valoració del qual en fan les persones que ja han provat aquesta nova tecnologia dins una sala spinning amb les bicicletes Stages Cycling és positiva quant a la satisfacció de les seves necessitats, és a dir, simplifica el seu estil de vida actiu i saludable entorn els resultats esperats durant l’entrenament

Sala Spinning

L’estudi recent de UK Active Institut, afirma que els factors més importants pels socis a l’hora d’assistir a les classes de Spinning és primerament l’instructor, com a factor fonamental per gaudir de les classes, seguit per la qualitat de l’equipament, de la sala i finalment la música durant la sessió.

El monitoratge en línia permet als socis mantenir un seguiment més extens amb el registre dels seus entrenaments, les noves bicicletes del Gimbe disposen de l’anàlisi de RPM (revolucions per minut) i watts (la mètrica més útil per valorar el rendiment segons la potència)

Sala SpinningLes mètriques més útils per interactuar amb les classes són les RPM, seguit pels vatts de potència o la freqüència cardíaca, tanmateix, els usuaris més joves tendeixen a valorar positivament el dial de color que indica l’esforç implicat en l’exercici.

A Gimbe, els nostres tècnics en Spinning han ideat una sèrie de programes monitoritzats durant les classes, a més, els nostres socis podran gaudir d’una nova tecnologia on la comoditat i la interacció amb l’entrenament millora considerablement gràcies a l’anàlisi prèvi a partir d’un test d’usuaris on permet la personalització de l’entrenament en cada soci del Gimbe.Notice: compact(): Undefined variable: limits in /var/www/vhosts/gimbe.com/gueb/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /var/www/vhosts/gimbe.com/gueb/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *