Gimbe

Crònica d’unes jornades de Formació

Blog > General > Crònica d’unes jornades de Formació
23 de novembre de 2018

El passat cap de setmana, diferents tècnics del Gimbe, vam participar en l’esdeveniment de formació Planeta Summit Balance, per refrescar conceptes, aprendre’n de nous i mantenir l’esperit formatiu imprescindible per oferir-vos un servei professional i profitós per a la vostra salut.

El Planeta Summit Balance combinava activitats de cos-ment de diferents disciplines, des del Pilates més clàssic, al Ioga, la salut postural o el BodyArt. Dos dies intensos d’aprenentatges i experiències, retrobaments amb tècnics de d’altres centres i professors experts que no és fàcil tenir-los junts i a prop habitualment. Tot plegat fa que, tot i el cansament acumulat, l’experiència suposa una recàrrega de piles per a la nostra activitat diària.

La formació al Gimbe
El Gimbe al Summit Balance d’Aerobic & Fitness

Per a nosaltres és imprescindible fer aquestes formacions, especialment avui dia, ja que en els últims anys la investigació científica en el nostre àmbit ha incrementat de manera considerable, i el que ahir era un dogma, la nova evidència el pot complementar, modificar o anul·lar. Disposar d’aquesta informació és imprescindible perquè sempre tenim la bona intenció d’ajudar-vos d’allò més en els vostres objectius de salut i estar format és la millor manera.

Personalment, i més enllà de l’aprenentatge de nous continguts, el que em va fascinar va ser la facilitat d’en Boris Bassani – un dels ponents internacionals – per explicar conceptes difícils, com també, la seva habilitat per a forçar la reflexió i la creativitat en el disseny de les classes dels seus alumes.

Espero en els mesos vinents anar fent propis alguns d’aquests conceptes i maneres de transmetre, per ajudar a fer la vostra experiència tan enriquidora com la meva.

Ens veiem al Gimbe

IsaacNotice: compact(): Undefined variable: limits in /var/www/vhosts/gimbe.com/gueb/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /var/www/vhosts/gimbe.com/gueb/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *