Gimbe

Què és el BodyArt Cross (BAX) i quins són els seus beneficis?

Blog > Activitats Dirigides > Què és el BodyArt Cross (BAX) i quins són els seus beneficis?
1 d'octubre de 2018

El BodyArt Cross és una programa d’entrenament atlètic avançat creat per Robert Steinbacher, basat en el principi holístic del Yin i el Yang de la medecina tradicional Xinesa.

L’experiència d’una classe de BodyArt Cross és única. D’entrada, l’activitat és divertida, al mateix temps que exigent física i mentalment. Els moviments són particulars de l’activitat, simples – alguns més fàcils, d’altres més difícils.

L’activitat no és una competició, tothom treballa al seu nivell, que vol dir aprendre a conèixer’s, respectar-se però, tot i això, tenir una intenció de millora. Com diuen des de l’Escola de Body Art: “Tan sols aquells que estan a punt per a canviar poden fer un canvi” (El BodyArt és moviment i el moviment és canvi).

La classe és un concepte innovador d’entrenament atlètic (Yang) combinat amb l’entrenament miofascial (Yin). La part intensa, Yang, es focalitza més en l’entrenament extern, com la potència i resistència cardio i muscular. Mentre que la fase més calmada, Yin, es focalitza amb l’entrenament intern de la musculatura que inclou el treball de la fàscia muscular. Ambdues parts també equilibren Yang i Yin mentalment.

El BodyArt Cross és, per tant, l’únic entrenament que involucra tot l’espectre del cos humà amb la filosofia del Yin i Yang: extern i intern, físic i mental.

La respiració és molt important en una classe de BAX, creant una sinergia entre el fitness físic i el mental que comporta una millora del rendiment. El BAX és idíl·lic, no tan sols per esportistes, sinó per tots aquells que busquen una activitat divertida i intensa per millorar el Rendiment i la condició física.

Vine a provar una classe de BAX, t’esperem!

Consulta d’horarisNotice: compact(): Undefined variable: limits in /var/www/vhosts/gimbe.com/gueb/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /var/www/vhosts/gimbe.com/gueb/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *