Gimbe

Xerrada Crema Calories: L’exercici és Medicina

Blog > Esdeveniments > Xerrada Crema Calories: L’exercici és Medicina
1 de març de 2018

L’Exercici és Medicina

El Crema Calories 2018 ha tingut un convidat de luxe, l’Hèctor Garcia. L’Hèctor és un dels ponents més seguits i apreciats en el món del Fitness, el seu coneixement és extens i té una facilitat de paraula animada, que fan les xerrades interessants, amenes i divertides.

Pel Gimbe és un orgull poder celebrar esdeveniments que tinguin la bona acollida com va tenir aquesta xerrada, més de 90 assistents van om plir la Sala d’Actes de la FUB; sens dubte un bon colofó per tancar aquesta exitosa edició del Crema Calories 2018.

L’objectiu de la xerrada era difondre com és d’important l’exercici físic per l’impacte que té per a la salut, els seus múltiples beneficis amb una dosi i prescripció adequada. Perquè l’exercici és bo, amb una justa i correcta aplicació i sobretot en mans de bons professionals, que fan una adequada i personalitzada prescripció.

Sou una bona colla els que vàreu aprendre alguna cosa interessant per poder aplicar-la en les vostres rutines al Gimbe, molts heu demanat l’assessorament a Fitness per ampliar i millorar la vostra pràctica, i molts d’altres heu concertat cita amb un Entrenador Personal, ara que coneixeu més i millor els beneficis d’una pràctica adequada i regular. Aquest és sense dubte el factor que per nosaltres defineix l’èxit de la xerrada, que tingueu ganes d’aplicar-ne els continguts i de continuar millorant en el vostre camí de Benestar.

Gràcies a tots els que hi vàreu ser. I tornarem!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *