Gimbe

+50 més Vida

Blog > Programes Gimbe > +50 més Vida
13 de febrer de 2018

+50 Més Vida

Al Gimbe, vàrem celebrar amb èxit la primera edició del programa +50 Més Vida

Però en què consisteix aquest programa?

Als 50 és un d’aquests moments especials a la vida. Amb una maduresa i experiència ja acumulades, i amb certs aspectes familiars i laborals encaminats és un moment en què hom es comença a plantejar un nou futur, el què s’anomena el Tercer Acte de la Vida amb cert interès.

És un fet, que avui dia, l’esperança de vida i la qualitat de vida obren una finestra per encarar aquesta etapa entre l’oportunitat d’aprofitar la maduresa personal i professional d’una manera satisfactòria tant en l’àmbit de projectes col·lectius i personals de negoci, empresa, socials i col·laboratius i/o recreatius.

El programa +50 Més Vida pretén ajudar a encarar aquesta etapa, a entrar-hi i viure-la amb plenitud física, emocional, mental i espiritual. T’ajudem doncs a fer, per dir-ho d’una manera, les “actualitzacions” que necessites per acabar d’entrar amb l’energia i la plenitud que t’ajudaran a treure el màxim profit, a viure amb goig, el teu particular Tercer Acte.

Més 50 + vida
+50 +més vida
Més 50 més vida
+50 més vida

El programa de 10 setmanes, ofereix així un seguit d’assessoraments personals, sessions de pràctica física col·lectiva, xerrades educacionals tot orientat a les necessitats especials del +50 i les que cada participant requereix. Una activitat cada setmana, que orienta, informa, anima, motiva i diverteix.

Xerrada més 50 més vida
Xerrada +50 més vida

Les valoracions dels 21 participants de la primera edició són contundents: un 9 sobre 10, contents amb els tècnics, les activitats i les xerrades. Contents amb l’ambient del grup i les coneixences de les noves amistats. Contents amb l’oportunitat de reorientar i aprofundir amb una pràctica física, emocional, mental i espiritual per millorar el seu benestar. En definitiva, un grup que se sent optimista per encarar el tercer acte de la Vida.

 

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *