Gimbe

Sortides en bici de carretera Setembre-Octubre

Blog > Agenda > Sortides en bici de carretera Setembre-Octubre

Activitat a l’aire lliure, també amb el Gimbe

Com és tradició al Gimbe ens agrada ajudar-vos a fer activitat física al medi natural. Tant si són els vostres primers passos en l’activitat com si en sou practicants habituals ens il·lusiona acompanyar-vos en aquesta experiència.

És sens dubte una manera de coneixen‘s millor, de noves amistats i de reforçar el compromís amb una manera de viure alegre, saludable i activa. Al llarg de l’any organitzem diferents activitats, dirigides a diferents grups d’edats i preferències, anima’t!.

Descarrega’t el pdf de les activitats ciclistes (en carretera) d’aquest Setembre-Octubre.

SORTIDES BICI planificació

Horaris:


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *